smal top website

Sinds december 2009 ben ik in het bezit van het 'Medisch Pedicure' diploma. De medisch pedicure is breed opgeleid. Ik kan alle zogeheten risicovoeten behandelen. Deze kunnen onder andere ontstaan zijn ten gevolge van reuma, diabetes, spasticiteit, ouderdom en verwaarlozing.

Daarnaast heb ik uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van orthesiologie, nagelregulatie en -reparatie en antidruktechnieken. Daarmee vergroot een medisch pedicure de behandelmogelijkheden van complexere voet- en nagelproblematiek.

Ik werk volgens vastgestelde richtlijnen en weet wanneer de cliënt moet worden doorgestuurd naar de (behandelend) arts. Ik werk op doelmatige wijze samen met andere zorgaanbieders.

Kwaliteitsbewaking

Als medisch pedicure ben ik geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Pedicures. Hiermee voldoe ik aan onderstaande kwaliteitsnormen:

  • het naleven van door de branche vastgestelde normen betreffende hygiëne, arbo en milieu
  • het naleven van door de branche ontwikkelde ‘evidence based Richtlijnen’ ten aanzien van diabetes mellitus en reumatische aandoeningen
  • het behalen van accreditatiepunten door het volgen van bij- en nascholingen.

Kortom; U bent bij mij in zeer ervaren en vertrouwde handen! Kijk onder rubriek tarieven of u via uw zorgverzekering in aanmerking komt voor een vergoeding van een pedicurebehandeling.

voetproblemen medisch pedicure